Tandemhopp over Hamar

Informasjon til tandemeleven. NB! Må leses før booking!

Er du interessert å finne ut mer om det å hoppe fallskjerm? Tandemhopping er en aktivitet som gjør fallskjermhopping tilgjengelig for de fleste, uten at man behøver å legge ned mye tid og ressurser.

Som tandemelev har du muligheten til å ta dine første skritt mot frittfall på en trygg og kontrollert måte. Du vil være fastspent til en erfaren og spesialutdannet fallskjerminstruktør. 

Utsikten som du får oppleve i HaGL fallskjermklubb er unik ved at vi er en av få klubber i landet der du får muligheten til å se ned på en by – Hamar. I tillegg får du en fantastisk utsikt utover innsjøen Mjøsa og omkringliggende jorder i forskjellige farger.  Det er en fantastisk utsikt som du ikke kan gå glipp av. Vi i klubben blir aldri lei av den!

BOOKING FINNER DU NEDERST PÅ SIDEN.

HOPPDAGEN

 • Vi kontakter deg om det er for dårlig vær til å hoppe, det vil si overskyet (lave skyer), regn eller for mye vind.
 • Kle deg i varme klær om det er kaldt, og lette klær om det er varmt. Du vil få en hoppdress til å ta utenpå klærne dine.
 • Når du kommer må du skrive under på noen skjemaer deriblant forsikring.
 • Du får en grundig opplæring i hva du skal gjøre i flyet og hva du skal gjøre når du hopper ut.
 • Flyturen varer i ca 30 minutter og dere vil være i frittfall i ca. 30 sekunder før skjermåpning. Da er det god tid til å nyte utsikten før dere lander trygt på bakken.
 • Til sammen tar det ca 1 time inkludert opplæring, flytur og hopp.
 • Det er ikke lov å innta alkohol på flyplassen.

VIKTIG INFO

 • Hopper må være fylt 18 år, eller fylt 16 år med underskrift fra BEGGE foresatte på vårt skjema.
 • Ha normal god helse, se egenerklæring nedenfor. Dersom du ikke kan signere med god samvittighet må du ta en egen legesjekk.
 • Hvis du har fylt 70 år må du ha med skriftlig legeerklæring som sier at du er ansett frisk og i stand til å gjennomføre et tandemhopp, i tillegg til at tandeminstruktør finner deg skikket til å hoppe. Se legeerklæring under.
 • Ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler (nulltoleranse).
 • Maksimal vekt: 90 kg.
 • Maksimal høyde: 190 cm.

HELSEERKLÆRING

Ved booking bekrefter du erklæringen under:

«Jeg erklærer at jeg er fysisk normal og at jeg ikke lider av eller har vært under behandling for hjertefeil eller nyresykdom, langvarig sykdom som har gitt varige mén, sukkersyke, epilepsi, besvimelsesanfall eller kramper, nervøse lidelser, nyresykdom, høyt eller lavt blodtrykk. (Ved tvilstilfelle om medisinsk godkjennelse skal lege konsulteres og F/NLFs legeundersøkelsesskjema fylles ut). Jeg er kjent med risikoen som er knyttet til fallskjermhopping og jeg har gjort en selvstendig vurdering av og er klar over mitt eget vurderingsansvar i forhold til risikoen.»

BOOKING

Under finner du kalender med tilgjengelige dager for tandem. Der velger du selv passende dag og tidspunkt. Nye datoer slippes fortløpende og annonseres på facebooksiden vår.

Etter dette fyller du inn registreringskjema med: navn på hopper, epostadresse og telefonnummer vi kan nå dere på ved avlysning grunnet vær.

Har du tandemhopp med video vil vi redigere og legge til musikk på videoen før du får en nedlastingslink på mailen din. Videoen må lastes ned innen en uke før den blir slettet. Slik får du foreviget øyeblikket av ditt tandemhopp. Obs! Det er ikke mulig å ta med egen GoPro grunnet sikkerhet. 

Grunnet stor etterspørsel i 2023 vil tandemhopping kun være tilgjengelig for de med ubrukte gavekort eller opplevd kanselleringer. Ha gavekortkoden/bestillingsnr. klart og skriv inn koden/nr. ved bestilling. Følg med på vår facebookside for oppdateringer ang. slipp av nye gavekort.

Avbestilling må skje i god tid, senest 3 dager før. Ønsker du beløpet refundert; send oss en epost med booking/betalingsinfo og kontonummeret du ønsker pengene tilbakebetalt til. Betalingsløsningen tar et transaksjonsgebyr og vi kan derfor refundere 80% av totalbeløpet. 

PRISER

Tandem med video5500kr
Tandem uten video4500kr

BESTILL TIME

Laster kalender...
Powered by Booking Calendar
-
Tilgjengelig
 
-
Reservert
·
 
-
Delvis reservert


Har du noen spørsmål?

Send oss en epost: tandem@skydivehamar.no


VISSTE DU AT….

Du trenger ikke ta tandemhopp først for å gå kurs og hoppe på egen hånd. Meld deg på et av våre kurs!